Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud en hou je van actief en creatief bezig zijn? Dan zijn de Gidsen iets voor jou! 

De Gidsen draaien wekelijks een programma op donderdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur. Onze groep bestaat uit ca. 25 leuke meiden en 8 enthousiaste stafleden. Of je nu houdt van sportieve activiteiten, creatief bezig zijn of gewoon gezelligheid, wij hebben voor iedereen wel iets leuks. 

Een van de hoogtepunten is ons jaarlijkse zomerkamp! Dit vindt plaats in de vijfde week van de basisschoolvakantie en is een week vol avontuur en gezelligheid. Aan de hand van een leuk thema organiseren wij actieve spellen en maken we er samen een onvergetelijke week van. 

Ook onze wekelijkse programma's zijn altijd weer een feestje! Van sportieve activiteiten tot creatieve workshops en alles daartussenin. Wij zijn er van overtuigd dat elke meid bij ons een leuke tijd zal hebben en haar talenten zal ontwikkelen. 

Lijkt het jou ook leuk om bij onze Gidsen te komen? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens onze programma-avonden. Je kunt vrijblijvend langskomen op een donderdagavond om 18:30u. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier

Zien we jou donderdag? 

Groetjes de Gidsenstaf!