Al vele jaren zamelt de Stichting Kringloop Oud Papier Prinsenbeek (SKOPP) oud papier in ten behoeve van Prinsenbeekse verenigingen en goede doelen. Scouting Thomas More is één van de deelnemers in SKOPP, de papiercontainers staan op het scoutingterrein, Moleneind 1 te Prinsenbeek.

 U kunt oud papier en karton inleveren:

- op werkdagen van 7.00 - 18.30 uur
- op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

 Op het terrein is ook een ondergrondse container voor verpakkingen en een container voor frituurvet aanwezig. Net buiten het terrein vindt u ondergrondse glasbakken.

In de papiercontainers mag alleen oud papier en karton gestort worden. Het is niet toegestaan om stucloper en piepschuim verpakkingen in de containers te gooien.

De inzameling wordt geheel door vrijwilligers gerund. U kunt hen helpen door:

- lege dozen plat te maken
- geen ander afval in de papiercontainers te gooien
- het terrein netjes te houden
- geen papier of karton voor het hek achter te laten als het terrein gesloten is.

Hallo allemaal,

  • Ben jij tussen de 5 en 7 jaar?
  • Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen?

Kom dan bij de Bevers van Scouting Thomas-More!


Bij de Bevers doe je allemaal leuke en spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij. De bevergroep komt elke vrijdagavond tussen 18.00u en 19.30u bij elkaar in ons eigen gebouw, De Sjorring.

Bevers spelen in de wereld van ‘Lange Doener'. Zij doen allerlei dingen in en om Huize Hotsjietonia, het huis van Lange Doener. Samen met de bewoners van dit huis beleven de Bevers allerlei avonturen. Eens per jaar gaan we een lang weekend op Beverkamp. Met alle Bevervriendjes en de staf beleven ze een fantasievol avontuur. 

Lijkt jou dit ook leuk? Kom dan eens een keertje langs met je papa en/of mama om te kijken wie wij zijn en wat wij allemaal doen.
Je kunt ons ook een berichtje sturen via het Contactformulier Bevers.

Tot gauw!
De Bever-staf