entree De Sjorring

De Sjorring is het thuishonk van Scouting Thomas-More waar alle speltakken hun bijeenkomsten hebben, op doordeweekse avonden. In het weekend is dit multifunctionele gebouw is ook te huur voor andere scoutinggroepen die een weekend in Prinsenbeek en omgeving willen doorbrengen.

De Sjorring heeft twee grote, gescheiden speltakruimten, een keuken en diverse stafruimten. In ons gebouw kunnen maximaal 49 personen overnachten. Binnen het afsluitbare terrein hebben we een mooi speelveld met een kleine kampvuurkuil en schuilhut. Direct naast ons terrein vind je een groot speelveld en binnen tien minuten loop- of fietsafstand verschillende bosgebieden en het natuurzwembad "de Kuil". Met deze faciliteiten is De Sjorring een ideale locatie voor alle leeftijdsgroepen tot 17 jaar.

Het gebouw ligt in een woonwijk, wij verwachten van onze huurders de ze rekening houden met de buren. Na 22.00 uur moet het buiten rustig zijn.

In ons fotoboek krijg je een goede indruk van ons gebouw en de directe omgeving.

Een uitgebreide beschrijving van de faciliteiten, omgeving en tarieven vind je hier.

geïnteresseerd?

Als je denkt dat De Sjorring de perfecte locatie is voor jouw groepsweekend neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan laten we je zo snel mogelijk weten of ons gebouw op de gewenste datum beschikbaar is.

Scouting Thomas-More - De Sjorring
Moleneind 1, 4841LP  Prinsenbeek  Zie Google maps