De welpen van scouting Thomas-More Prinsenbeek is een gezellige club jongens in de leeftijd tussen de 7 en de 10 jaar oud, die wordt geleid door een 10-tal enthousiaste stafleden. De welpen draaien op vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur.

In deze twee uur zijn wij actief met een zeer divers spelaanbod. Zoals bijvoorbeeld trefbal, honkbal, tafelvoetbal, maar ook leren de welpen om te gaan met kaart en kompas, tochttechnieken, geheimschriften en pionieren. Er zijn ook spellen die we in het dorp doen, zoals een ruilhandel spel en speurtochten. Wij gaan regelmatig naar het bos om daar avontuurlijke spellen te spelen zoals levend-stratego, levend-cluedo en levend-zeeslag. Zoals je ziet: aan spelaanbod geen gebrek. 

Zo nu en dan hebben we ook een langer lopend thema van meerdere weken. Zo hebben we al eens een echte speelfilm gemaakt, of een reis langs alle wereld delen.

De welpen van Thomas-More gaan één keer per jaar op weekendkamp en een volle week op zomerkamp. Dit is het moment waar we allemaal naar uitkijken, het zomerkamp duurt een hele week van zaterdag tot zaterdag. Deze kampen zijn altijd erg gezellig en meestal voorzien van een leuk thema zoals een avontuur met piraten of bokkenrijders, of we krijgen te maken met een plaatselijke legende.

Ben je na het lezen van dit stukje zo enthousiast geworden dat je denkt, dat wil ik ook, of daar wil ik meer over weten, stuur ons dan een berichtje via ons Contactformulier Welpen

type hier je volledige naam

Invalid email address.

Invalid Input

Typ de tekst over in het invoerveld
Ververs Ongeldige invoer

Doen hoor !!!
Groetjes de welpenstaf