Explorers, wat is dat nu weer???

Wij zijn de oudste groep binnen scouting. Ook wel Rowans (M) & Sherpa's (V) genoemd. We bepalen helemaal zelf wat we gaan doen, en hoe we dit voor elkaar krijgen. Om dat in goede banen te leiden hebben we ook een eigen bestuur (voorzitter, secretaris, penningmeester, materiaalbeheerder)

Denk aan een filmavondje, bowlen, zwemmen, hike, hunt, karaoke en nog veel meer! We zorgen zelf dat wij het elke week supergezellig hebben. We draaien dan op vrijdagavond, van 20.00 tot 22.00, met gasten en meiden van 14 tot en met 18 jaar. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een hechte groep. Na het troepdraaien om 22.00 is het dan ook vaak nog erg gezellig!

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen houden doorheen het jaar ook verschillende acties om geld in te zamelen. We houden een rommelmarkt, beheren de garderobe bij verschillende evenementen, doen mee aan de jaarlijkse scoutingloterij en we mogen elk jaar helpen bij het Bloemencorso in Zundert. Zo kent iedereen ons als een gezellige, behulpzame groep!

Contactformulier Explorers