Activiteiten Thomas-More
  
:

Lijkt het je leuk om samen met andere jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar leuke spelletjes te doen en plezier te maken op vrijdagavond?

Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend bij ons te komen oefenen. Op vrijdagavond 31 januari hebben we een vriendjes en vriendinnetjes avond. Je kunt dan gratis en hele avond komen kijken en meespelen!

Wij zijn de Bevers van Scouting Thomas More uit Prinsenbeek. Een ontzettend leuke club met jongens en meiden in de leeftijd van 5 tot 7 jaar oud. Elke vrijdagavond doen wij van 18.00 – 19.30 uur de allerleukste activiteiten met elkaar en dat is supergezellig! 
Samen met de leiding doen we allerlei leuke dingen die altijd in het teken staan van samenwerken, plezier maken en dingen doen die thuis niet mogen! Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken van een mega stoepkrijttekening binnen, cake versieren met een enorme berg slagroom er op, een speurtocht waarbij we ons zo snel mogelijk moeten verstoppen, stopdansen op muziek, een gekke-bekkenwedstrijd of knutselen. Ook gaan we regelmatig op avontuur naar het bos of we doen verschillende tik en balspelletjes.


Eén keer per jaar gaan we met z’n allen een heel weekend op kamp. Dit is altijd met Pinksteren. We beleven daar samen een uitdagend avontuur en maken er altijd een groot feest van! 
Omdat het soms best een grote stap voor de Bevers is om een heel weekend weg te gaan kunnen ze voorafgaand aan het weekendje alvast een nachtje oefenen tijdens ons oefenkamp. 
Dit oefenkamp is altijd een paar weken ervoor en hierbij slapen we 1 nachtje in ons eigen scouting gebouw. Daarnaast gaan we elk jaar een dagje weg met de bevers.

Het leuke aan de Bevers is dat de kinderen eerst vrijblijvend 4 keer mogen oefenen. Ze hoeven dan niks te betalen en kunnen zo kijken of ze de Bevers leuk vinden. Daarnaast is onze contributie zo laag mogelijk omdat we graag zoveel mogelijk kinderen de kans willen bieden om leuke vrijdagavonden te beleven!


Lijkt het je leuk om samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd leuke spelletjes te doen en plezier te maken op vrijdagavond? Je bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons te komen oefenen. Op vrijdagavond 31 januari hebben we een vriendjes en vriendinnetjes avond. Je kunt dan sowieso alvast eens komen kijken!


Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: 06-28754764 (Stefan Verwijmeren)