Activiteiten Thomas-More
  
:

Zoals elk jaar organiseert de scouting traditiegetrouw op 2e kerstdag een kerkdienst met een eigen scouting kerst koor. Na dienst brengen de scoutingleden fruitmanden rond naar mensen uit Prinsenbeek die een steuntje in de rug verdienen. Na de fruitmanden rondbrengen gaan we naar de schaatsbaan van WinterWonderBeek , waar we allen elkaar een goed uiteinde kunnen wensen onder het genot van een (warm en/of koud) drankje en cake.

Scouting heeft ervoor gekozen om geen nieuwjaarsreceptie te organiseren dus is er op deze dag ook de gelegenheid om elkaar een goed uiteinde te wensen. 


Iedereen is van harte welkom bij de kerkdienst, deze begint om 09.30 uur in de RK kerk te Prinsenbeek. Voor de scout leden en vrijwilligers is er na de kerkdienst nog een samenzijn bij de schaatsbaan WinterWonderBeek vanaf een uurtje of 11. De schaatsbaan is exclusief geopend voor scouting tot 12:30 uur.

Speciaal voor de scoutleden:

Wat moet je meenemen op 2e kerstdag? Schaatsen (als je geen schaatsen hebt, mag je gratis schaatsen lenen op de schaatsbaan), handschoenen (verplicht!), muts en warme kleding. Doe al je spullen (goed gemerkt met je naam) in een tas of rugzak. Deze spullen neem je mee naar de kerk, waar iemand van de scouting aanwezig zal zijn tussen 9.00 uur en 9.15 uur met een bolderkar waarin de schaatsen bewaard worden. Let op, het schaatsen is alleen voor de scoutleden! Op de schaatsbaan krijgen de kinderen wat drinken en een kleine versnapering.

Je wordt uiterlijk om 9.15 uur voor de kerk verwacht in je scoutingtenue. Je moet worden opgehaald op de schaatsbaan tussen 12.00 uur en 12.30 uur. Wil je na 12.30 uur blijven schaatsen, dan zal je een kaartje moeten kopen. We hebben de baan afgehuurd tot 12.30 uur, dus tot die tijd is de baan voor scoutingleden. Na 12.30 uur is er geen staf meer aanwezig.